930X122 MAIA

alertă

Alertă alimentară la Lidl! Nu consumați!

Alertă alimentară la Lidl! Nu consumați!

Citiți și: O nouă tentativă de fraudă! Incredibil ce instituție folosesc atacatorii!

Un sortiment de chifteluţe de cod a fost retras din magazinele Lidl în urma unei suspiciuni de contaminare cu Listeria Monocytogenes, anunţă Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Clienţii nu trebuie să consume acest produs, el putând fi returnat pentru a primi contravaloarea sa.

Citiți și: Situație alarmantă în magazinele Lidl!

Potrivit ANSVSA, citată de Ziare.com, producătorul Jeka Fish recheamă preventiv produsul ”Sødergaarden Chifteluţe de cod, în stil scandinav 340g“ (cod de bare 20295271), cu termenele de valabilitate 15.09.2022 şi 25.11.2022, ca urmare a unei suspiciuni de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes.

Clienţii care au cumpărat acest produs cu termenele de valabilitate menţionate sunt rugaţi să nu îl consume.

Produsul poate fi returnat în orice magazin Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a scos produsul de la vânzare.

Această rechemare vizează exclusiv produsul ”Sødergaarden Chifteluţe de cod, în stil scandinav 340g (cod de bare 20295271), cu termenele de valabilitate 15.09.2022 şi 25.11.2022.

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Sødergaarden, nu sunt afectate de această rechemare.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3