930 x122 grota rece

ingheţată

Alertă alimentară la Metro Pitești

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANVSA) anunță retragerea de la comercializare, din magazinele Metro, a două produse, mai exact două loturi de înghețată – Metro Chef 2.500ml înghețată ciocolată și înghețată mentă.

Citiți și: Argeș: Crenvurști retrași de urgență de la vânzare din magazine

Motivul este prezența oxidului de etilenă în aditivul utilizat-guma de carruba. Oxidul de etilenă a fost deja detectat în mai multe alimente și băuturi comercializate în România, în decursul acestui an. Zeci de astfel de produse au fost scoase de la vânzare din marile magazine.

Citiți și: Fructe din Turcia cu pesticide, găsite în magazinele Penny din Pitești

Medicii avertizează că este extrem de toxic și cancerigen și nu se poate defini un nivel sigur de expunere.

„În cazul în care ați cumpărat produsele menționate mai sus, vă rugăm să nu le consumați și să le returnați în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 18.01.2022, urmând să primiți contravaloarea lor.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident.
Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta: 0374.115.555 sau pe e-mail la info.online@metro.ro”, transmite Metro.

Produse din loturile contaminate au ajuns și la Metro Pitești, de pe DN 65 B, Km 107, din comuna Bradu, județul Argeș.

Sursă foto principal: retail-fmcg.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90