New Profesional Consult 930 x 122

anm

Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Citiți și: Fenomene extreme! Vântul face ravagii în țară

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în această dimineață o nouă informare de vreme rea care vizează toată țara.

Astfel, de astăzi 13 martie, de la ora 10.00, până vineri, 15 martie, la ora 10.00, se anunță ploi în toată țara și chiar ninsori în zona montană.

Citiți și: Cine să mai înțeleagă ce se întâmplă? Anunțul momentului despre vreme

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, vor fi precipitații în toate regiunile și se vor acumula cantități de apă în general de 10…15 l/mp.

În zona Carpaților Meridionali, în Transilvania și Muntenia, local precipitațiile vor fi moderate. Se vor acumula 25…30 l/mp și izolat peste 40 l/mp.

Vor fi ploi, iar în zona montană, în special la altitudini de peste 1200 m, vor predomina ninsorile. Se va depune strat de zăpadă, local consistent. În jumătatea de nord a Moldovei și estul Transilvaniei vor fi precipitații mixte.”, mai transmite ANM.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90