EcoMoto 930×122

tanar disparut pitesti

Alertă în Piteşti. Tânăr dispărut de 24 de ore, de negăsit

Alertă în Piteşti. Tânăr dispărut de 24 de ore, de negăsit. Poliţiştii au fost sesizaţi, în cursul acestei dimineţi, cu privire la faptul că, ALDEA TUDOR ANDREI, de 19 ani, a plecat voluntar de pe raza localității Pitești, fără a mai reveni la domiciliu.

Citiți și: Tânărul dispărut din Pitești a fost găsit

„Semnalmente: 1,75 m înălțime, părul șaten, constituție atletică, poartă barbă. Vestimentație la momentul plecării: pantaloni negri, tricou gri, geacă de fâş, albă, adidaşi negri.

Ultima dată a fost văzut pe raza localității Albeștii de Argeș, în după-amiaza zilei de 19 mai a.c. și nu are asupra sa telefon mobil.

 

 

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 722 110 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009″, a transmis IPJ Argeş.

Sora băiatului dispărut a solicitat ajutor de la oameni pe Facebook, precizând că ultima oară a fost văzut în pădurea din zona Valea Dumirească, sat Ungureni din comuna Albeştii de Argeş.

„Era îmbrăcat exact ca în poză. Dacă l-a văzut cineva vă rog să mă anunţaţi şi să sunați urgent la 112!”, a scris tânăra pe reţeaua de socializare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90