930×122 CUMPANA 5

prognoza meteo

Alertă meteo de vreme rea! Gerul lovește România!

După valul de căldură de sâmbătă și duminică, vine gerul peste România.

Citiți și: Se strică vremea! Temperaturile scad și vin ploile!

Începând de astăzi, 12 decembrie, vremea se răcește în toată țara. Vom avea parte de nopți geroase, anunță meteorologii.

Potrivit acestora, temperaturile vor fi cuprinse între -6 şi 10 grade Celsius cu cele mai scăzute valori în vest, centru nord dar şi zonele montane.

Citiți și: Anunț important din partea meteorologilor! Cum va fi vremea de Paște

Local şi temporar se vor semnala precipitaţii sub formă de ninsoare la munte şi mixte în celelalte regiuni. În zonele montane se va depune un nou strat de zăpadă, iar ninsorile vor fi puternic viscolite.

Vântul va avea intensificări în jumătatea de sud a teritoriului, precum şi la munte, unde va accentua senzația de rece.

„Diferențele de temperaturi vor fi mai mari de 15 grade Celsius. Răcirea se va simți în special în partea de vest, nord-vest a țării. 

Săptămâna va debuta în partea de Vest a țării cu valori de numai 0, -2 grade, în timp ce în sud se vor înregistra valori de 9, 10 grade, dar de marți răcirea va fi semnificativă în toată țara și mai ales în zilele de miercuri și joi.

Ne așteptăm în București să avem temperaturi deosebit de negative, mai ales pe parcursul nopții de miercuri. Dimineața vor fi -5, -6 grade Celsius.

De asemenea, vor fi și precipitații sub formă de ploaie în zonele mai joase de relief și ninsoare la munte”, a declarat directorul ANM, Elena Mateescu, la Antena 3.

Foto descriptiv: Cancan

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570×90 MAIA