EcoMoto 930×122

cod galben si portocaliu

    Alertă meteo în Argeș! Ploi torențiale, vijelii și grindină

    Astăzi, 1 septembrie, meteorologii au emis noi avertizări meteo de ploi torențiale, vijelii și grindină, pentru mai multe județe din țară, inclusiv județul Argeș.

    Citiți și: Vreme severă în Argeș! E cod galben și portocaliu!

    Prima avertizare a meteorologilor vizează un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, care a intrat în vigoare la ora 10.00 și va fi valabil până vineri, ora 21.00.

    În intervalul menționat, vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial în  vestul, centrul, nordul, sud-vestul țării și la munte.

    Cantitățile de apă vor depăși 25…40 l/mp și pe alocuri vor fi descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină.

    Perioade cu instabilitate atmosferică vor fi în majoritatea regiunilor și în zilele următoare.

    În Banat, Oltenia și local la munte, în Transilvania și Crișana este în vigoare un cod portocaliu de ploi abundente.

    În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40…60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70…80 l/mp.

    Foto principal: descriptiv

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90