EcoMoto 930×122

vladimir putin

Alertă militară! Putin vrea să dezlănțuie dezastrul!

Miercuri dimineață, 21 septembrie, Vladimir Putin a anunțat mobilizare parțială în Rusia și a amenințat din nou cu armele nucleare.

Citiți și: Surse: Putin, în stop cardiac!

Este prima mobilizare în Rusia după cel de-al Doilea Război Mondial. Vladimir Putin a declarat că nu blufează și că va folosi armele nucleare dacă va fi nevoie.

Anunțul făcut de președintele Rusiei a trimis o undă de șoc în toată lumea, iar Occidentul nu vede cu ochi buni decizia liderului de la Kremlin.

În România, Forțele Aeriene Române au anunțat că vor executa mai multe zboruri la înălțimi mici cu scopul creșterii nivelului de antrenare a personalului navigant în condiții cât mai reale, notează Evenimentul Zilei.

De asemenea, premierul Nicolae Ciucă a comentat decizia lui Putin cu privire la mobilizarea parțială și a declarat că țara noastră va continua să analizeze alături de aliații NATO evoluția situației din Ucraina.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90