New Profesional Consult 930 x 122

ikea

Alertă pentru clienții IKEA! „Există riscul de pocnire violentă”

IKEA anunță că retrage de pe piață un espressor, întrucât există riscul de pocnire violentă a produsului în timpul utilizării.

Citiți și: Alertă de ultimă oră la Lidl! NU consumați acest produs!

Clienții sunt rugați să nu mai folosească produsul și să-l returneze.

Citiți și: Alertă alimentară. Un produs cu beneficii pentru sănătate, retras de la vânzare

„IKEA recheamă espressorul pentru plită METALLISK de 0,4 l cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 și 2204, întrucât există riscul de pocnire violentă a produsului în timpul utilizării.

IKEA le recomandă tuturor clienților care au cumpărat un espressor pentru plită METALLISK de 0,4 l cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 și 2204 (aass), să nu îl mai folosească și să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

Pentru informații suplimentare, accesează www.IKEA.ro sau contactează IKEA la numărul de telefon 021-407.45.32.”, transmit reprezentanții IKEA.

Sursă foto principal: playtech.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90