930X122 MAIA

penny

Alertă pentru clienții Penny Pitești! Produs infestat cu o bacterie periculoasă

Potrivit unei informării publice a Autorității Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Penny a inițiat retragerea de la comercializare a produsului „Hanul Boieresc – Cremă de păstrăv condimentată”.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Motivul este legat de faptul că, în urma unor analize, a fost identificată prezența bacteriei Listeria monocytogenes.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Această bacterie poate provoca listerioza, infecție care poate avea consecințe nedorite asupra sănătății în special a femeilor gravide, copiilor mici, persoanelor în vârstă sau cele cu un sistem imunitar scăzut.

Pentru protejarea sănătății consumatorilor, REWE România retrage de la comercializare, recheamă produsul Hanul Boieresc Cremă de păstrăv condimentată 150g, lot 10112021, data de expirare 10.12.2021 și recomandă persoanelor care au achiziționat produsul din lotul menționat mai sus să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în orice magazin PENNY.

Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. 

Producătorul își cere scuze pentru neplăcerile create! 

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta telefonic la 0800.110.111 (Luni-Sâmbătă 08:00-21:00) sau pe adresa de e-mail contact@penny.ro”, transmite Penny.

Persoanele care au consumat acest lot de produs și care prezintă febră, dureri musculare, diaree sunt rugate să consulte medicul și să
raporteze acest consum.

Produse din lotul cu probleme au fost descoperite în mai multe magazine Penny din țară, printre care trei din Pitești.

Consultă lista cu toate magazinele în care au fost vândute produse din lotul cu cu probleme, AICI.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90