EcoMoto 930×122

dm romania

Alertă! Produs cosmetic din magazinele DM, retras de urgență! Nu-l folosiți!

Produs cosmetic din magazinele DM, retras de urgență! Nu-l folosiți!

Este alertă pe piața produselor cosmetice din România!

Lanțul dm drogerie markt România a anunțat retragerea de urgență a unui produs din magazin.

Este vorba despre Essence Camouflage + Matt concealer, în nuanța 50 (warm toast).

Reprezentanții companiei au anunțat că, în cadrul unor controale, s-a descoperit că anumite loturi ale produsului au o contaminare biologică care poate provoca boli grave.

Concret, este vorba de loturile 0DBCB și 0DBCA.

Toți clienții care l-au cumpărat sunt îndemnați să nu îl mai utilizeze și să îl distrugă sau să îl returneze la magazinul de unde a fost achiziționat pentru o rambursare.

„Important

Stimați clienți,

Sănătatea și siguranța consumatorilor noștri reprezintă prioritatea noastră principală. Prin urmare, am decis să emitem această rechemare. Vă rugăm să nu mai utilizați produsul essence CAMOUFLAGE + MATT concealer în nuanța 50 din loturile afectate. Vă rugăm să-l distrugeți sau să-l returnați la magazinul de unde l-ați achiziționat pentru o rambursare.

În cadrul unor controale de calitate, s-a descoperit că loturile 0DBCB și 0DBCA ale produsului essence CAMOUFLAGE+ MATT concealer în nuanța 50 (warm toast), au o contaminare microbiologică.

A fost detectată o bacterie de apă și de mediu care poate provoca boli în anumite circumstanțe, în special la persoanele imunocompromise”, este anunțul  făcut de dm drogerie markt România, pe pagina oficială de Facebook.

Foto: arhivă ePitești.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90