EcoMoto 930×122

atac nuclear

Alertă totală! „Lumea să se pregătească pentru un posibil atac nuclear”

Un nou avertisment dă fiori omenirii!

Citiți și: România. Este unic în lume! Locul care rezistă unui atac nuclear!

Sâmbătă, 16 aprilie, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avertizat din nou despre un atac nuclear al Rusiei, scrie Digi24.

Zelenski afirmase deja și vineri că toată lumea ar trebui să fie îngrijorată și să se pregătească pentru posibilitatea ca Vladimir Putin să ordone folosirea armelor nucleare, frustat fiind de eşecurile sale militare din Ucraina.

Într-o discuție cu mai mulți jurnaliști ucraineni, acesta a afirmat că este ferm convins că ruşii n-ar ezita să folosească orice armă.

Mai mult decât atât, liderul ucrainean vorbește deja despre medicamente împotriva radiațiilor și de adăposturi antiaeriene.

Și directorul CIA, William Burns, declarase joi, 14 aprilie, că performanțele militare slabe ale Rusiei cresc riscul ca Putin să recurgă la arma nucleară și a atras atenția că o astfel de ameninţare nu trebuie tratată cu superficialitate.

Foto descriptiv: Romania TV

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90