EcoMoto 930×122

polițist dispărut

Alertă! Un tânăr polițist de frontieră, dispărut fără urmă de mai bine de două săptămâni

S-a dat alerta în Giurgiu! Un tânăr polițist de frontieră este dispărut fără urmă de mai bine de două săptămâni. Mama sa a fost cea care a sesizat dispariția la Poliție.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu efectuează verificări în vederea depistării unui tânăr, de 23 de ani, dispărut din municipiul Giurgiu.

La data de 17 martie a.c., ora 11.00, polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au fost sesizați direct, de către o femeie, cu privire la faptul că, fiul său, NEGOI ANDREI DANIEL, de 23 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său, din municipiul Giurgiu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.90 metri, aproximativ 98 de kilograme, ochi căprui, păr șaten tuns scurt, față ovală, urechi mari, bărbie ascuțită, barbă tunsă scurt, început de calviție.

Îmbrăcăminte: pantaloni de culoare neagră din stofă, geacă de fâș de culoare bleumarin, teniși de culoare neagră.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.”, transmite Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual – SNPPC, din Ministerul Afacerilor Interne, pe Facebook.

Potrivit antena3.ro, poliţistul ar fi avut probleme și ar fi intrat în patima jocurilor de noroc.

Sursă foto: Facebook snppc.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90