New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

RĂU PLATNICII AR PUTEA FI DEBRANȘAȚI INDIVIDUAL DE LA CĂLDURĂ

Primăria Piteşti a lansat în dezbatere publică o strategie pentru perioada 2015-2020 de modernizare a sistemului centralizat de termoficare al orașului, sistem la care sunt branşate locuințele a circa 25.000 de clienţi.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Strategia, realizată de societatea Termo Calor Confort, prevede investiţii în reabilitarea reţelelor și a punctelor termice şi alimentarea pe orizontală a consumatorilor.

Avantajul principal al unui asemenea sistem este că debranşarea rău-platnicilor s-ar putea face individual. În prezent, ca urmare a sistemului învechit, atunci când Termo Calor Confort oprește furnizarea agentului termic din cauza rău-platnicilor, în bloc rămân fără încălzire și clienții care își achită facturile.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Reabilitarea reţelelor de distribuţie a energiei termice este un alt proces important. Pentru acest an se are în vedere reabilitarea reţelelor aferente punctelor termice 1005, 1006, 906, 608, 603, 714 și 803, prin înlocuirea actualelor conducte vechi cu conducte din ţeavă preizolată.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90