Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, apel către români înainte de Paște: Nu lăsați garda jos niciun moment!

Alina Gorghiu, apel către români înainte de Paște: Nu lăsați garda jos niciun moment!

Citiți și: Alina Gorghiu: „Este necesară o delimitare categorică și publică a tuturor partidelor politice față de AUR”

Alina Gorghiu, senator PNL, adresează un apel către români, în contextul în care mai este foarte puțin până la sărbătorirea Paștelui.

Citiți și: Alina Gorghiu: Radu Perianu, liderul care poate asigura echilibru și responsabilitate la PNL Argeș

Paștele înseamnă familie, tradiții, veselie. Sunt zile care ne aduc din nou împreună cu cei dragi. Și mă bucur că, anul acesta, sărbătorim Paștele mult mai aproape de normalitatea pe care ne-o dorim fiecare dintre noi. Este meritul tuturor, este rezultatul efortului la care am luat parte toți.

Și vă mulțumesc pentru implicare, pentru că purtăm această bătălie împotriva pandemiei împreună. Vă mulțumesc pentru răbdare și pentru că ați înțeles, acceptat și respectat măsurile Guvernului condus de PNL.

Fac însă apel să nu lăsați garda jos niciun moment! Pericolul de a contacta oricând noul coronavirus nu a trecut. Aveți grijă în continuare de dumneavoastră și de cei care vă sunt aproape!

Și vaccinați-vă! Este singura soluție pentru a câștiga războiul cu pandemia. Așa cum împreună am reușit să trecem ștacheta de 3 milioane de vaccinări, tot împreună avem șansa să o depășim și pe cea de 5 milioane, la 1 iunie.

Dragi români, fiți veseli, bucurați-vă de aceste zile și rămâneți sănătoși!

Paște fericit tuturor!„, transmite argeșeanca Alina Gorghiu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441