Donaris 930 x 122

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, apel către români înainte de Paște: Nu lăsați garda jos niciun moment!

Alina Gorghiu, apel către români înainte de Paște: Nu lăsați garda jos niciun moment!

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

Alina Gorghiu, senator PNL, adresează un apel către români, în contextul în care mai este foarte puțin până la sărbătorirea Paștelui.

Citiți și: Marele „transfer” anunțat cu surle și trâmbițe de PNL Argeș, un fâs!

Paștele înseamnă familie, tradiții, veselie. Sunt zile care ne aduc din nou împreună cu cei dragi. Și mă bucur că, anul acesta, sărbătorim Paștele mult mai aproape de normalitatea pe care ne-o dorim fiecare dintre noi. Este meritul tuturor, este rezultatul efortului la care am luat parte toți.

Și vă mulțumesc pentru implicare, pentru că purtăm această bătălie împotriva pandemiei împreună. Vă mulțumesc pentru răbdare și pentru că ați înțeles, acceptat și respectat măsurile Guvernului condus de PNL.

Fac însă apel să nu lăsați garda jos niciun moment! Pericolul de a contacta oricând noul coronavirus nu a trecut. Aveți grijă în continuare de dumneavoastră și de cei care vă sunt aproape!

Și vaccinați-vă! Este singura soluție pentru a câștiga războiul cu pandemia. Așa cum împreună am reușit să trecem ștacheta de 3 milioane de vaccinări, tot împreună avem șansa să o depășim și pe cea de 5 milioane, la 1 iunie.

Dragi români, fiți veseli, bucurați-vă de aceste zile și rămâneți sănătoși!

Paște fericit tuturor!„, transmite argeșeanca Alina Gorghiu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3