Alina Gorghiu

Alina Gorghiu: „Cei care doresc răul PNL nu sunt doar în exteriorul partidului, ci și în interior”

Alina Gorghiu, vicepreședintele Senatului susține în actualul context politic, că oamenii care doresc răul PNL nu se află doar în afara partidului, ci și în interiorul acestuia. Această declarație face trimitere la președintele PNL, Ludovic Orban, care a venit în sprijinul moțiunii de cenzură a celor de la USR-PLUS și AUR.

Citiți și: Alina Gorghiu: Pe 25 septembrie votăm pentru viitorul PNL și al României

Uneori, cei care doresc răul PNL nu sunt doar în exteriorul partidului, ci și în interior. Și fac cot la cot eforturi comune cu alianța AUR+USR PLUS, ca să pice guvernul condus de PNL.

Citiți și: Alina Gorghiu: Radu Perianu, liderul care poate asigura echilibru și responsabilitate la PNL Argeș

Cred însă că această monumentală eroare va avea consecințe politice.

Între timp, noi, toți ceilalți din partid, apărăm PNL și acest guvern. Nu oricum, ci cu Florin Cîțu prim-ministru și respectând ceea ce am promis electoratului nostru: o guvernare eficientă și fără PSD, adversarul nostru tradițional.

Iar 25 septembrie va fi momentul adevărului. Și pentru cei care apără guvernul, dar mai ales pentru cei care vor să scoată PNL de la guvernare.

Eu văd o guvernare de dreapta, cu oameni mai puțin emoționali, dar de dreapta. PNL-USR-UDMR va fi formula. Sunt convinsă de asta.

#RomaniiTrebuieSaStie”, a declarat Alina Gorghiu, pe pagina oficială de Facebook.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441