930 pe 122 COSTACHE

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu: „Cei care doresc răul PNL nu sunt doar în exteriorul partidului, ci și în interior”

Alina Gorghiu, vicepreședintele Senatului susține în actualul context politic, că oamenii care doresc răul PNL nu se află doar în afara partidului, ci și în interiorul acestuia. Această declarație face trimitere la președintele PNL, Ludovic Orban, care a venit în sprijinul moțiunii de cenzură a celor de la USR-PLUS și AUR.

Citiți și: Gorghiu, despre pensia prim-ministrului: ”Nu Ciucă şi-a scris fluturaşul, asta este legea„

Uneori, cei care doresc răul PNL nu sunt doar în exteriorul partidului, ci și în interior. Și fac cot la cot eforturi comune cu alianța AUR+USR PLUS, ca să pice guvernul condus de PNL.

Citiți și: Alina Gorghiu pe făraș

Cred însă că această monumentală eroare va avea consecințe politice.

Între timp, noi, toți ceilalți din partid, apărăm PNL și acest guvern. Nu oricum, ci cu Florin Cîțu prim-ministru și respectând ceea ce am promis electoratului nostru: o guvernare eficientă și fără PSD, adversarul nostru tradițional.

Iar 25 septembrie va fi momentul adevărului. Și pentru cei care apără guvernul, dar mai ales pentru cei care vor să scoată PNL de la guvernare.

Eu văd o guvernare de dreapta, cu oameni mai puțin emoționali, dar de dreapta. PNL-USR-UDMR va fi formula. Sunt convinsă de asta.

#RomaniiTrebuieSaStie”, a declarat Alina Gorghiu, pe pagina oficială de Facebook.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90