SMART KIDS 930X122

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, îmbrăcată cu geacă de 1500 € la o întâlnire cu primarii din Argeș

Astăzi, senatoarea de Timiș, Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș, a avut o întâlnire cu organizația partidului la Corbeni, în județul Argeș.

Citiți și: Iani Popa, funcție grasă la RAR! Alina Gorghiu se face că plouă!

La întâlnire, aceasta a optat pentru o ținută casual, adecvată sezonului rece. A ales să poarte o pereche de jeans, ghete și o jachetă.

Citiți și: Alina Gorghiu, președintele Senatului, pentru ePitești, despre scandalul cu PSD

 

Deși la prima vedere ținuta aleasă de senatoare este una simplă, la o analiză mai amănunțită ne dăm seama că este și una costisitoare, piesa de rezistență fiind jacheta.

Aceasta poartă însemnele unui brand italienesc celebru și de lux, Moncler. O asemenea jachetă costă nici mai mult, nici mai puțin de 7.810 lei adică peste 1500 de euro.

 

Jacheta o putem găsi la vânzare pe site-ul moncler.com, AICI.

Deși nu mulți oameni își permit o astfel de piesă în garderobă, pentru pasionații de modă și cunoscători este un ”must have”.

Astfel, putem afirma cu certitudine că, președintele interimar al PNL Argeș, senatoarea Alina Gorghiu are gusturi vestimentare rafinate și totodată costisitoare.

Foto 1: captură video Facebook Politikia.ro

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

2 comentarii

  • Ionescu spune:

    …, psd/pnl aceiași mizerie!!!

  • Marius spune:

    Nu va mai agitări ca e și in Turcia pe 100€. Nici 1% din Romanii care poarta haine de firma nu sunt originale. Suntem o țara de snobi și prosti care ne dam mari și tari cu fake-uri

Donaris 570×90