SMART KIDS 930X122

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, la 146 de ani de la înființarea PNL: Pentru a schimba în bine o țară, trebuie să vezi mereu în perspectivă

Alina Gorghiu, la 146 de ani de la înființarea PNL: Pentru a schimba în bine o țară, trebuie să vezi mereu în perspectivă.

Citiți și: Exclusiv. Gorghiu, primele declarații în calitate de șef al Senatului!

Alina Gorghiu, fost președinte al Partidul Național Liberal, transmite un mesaj la aniversarea a 146 ani de la înființarea partidului, în care arată că liberalii au învățat din propria experiență că, „pentru a schimba în bine o țară, trebuie să vezi mereu în perspectivă”.

“Am ajuns la 146 de ani de istorie a PNL. Cu momente mai bune sau mai rele din care liberalii au învățat că, pentru a schimba în bine o țară, trebuie să vezi mereu în perspectivă. Să cunoști și să respecți trecutul, dar să știi că timpurile se schimbă mereu. Iar viitorul poate fi mai bun, poate fi diferit – noi suntem cei care îl alegem. Și avem mereu posibilitatea de a decide proiectul cel mai potrivit!”, scrie senatorul PNL, originar din Curtea de Argeș.

Citiți și: Gorghiu lovește: Bani și libere pentru angajații Senatului care fac voluntariat pentru refugiați

Reteta de succes a PNL, explicată de Alina Gorghiu

În opinia Alinei Gorghiu, prima femeie președinte de partid din România, PNL a fost „partidul guvernărilor de succes. A livrat programele și rezultatele de care românii aveau nevoie pentru a trăi mai bine”, rețeta fiind mereu aceeași. „Alegerea oamenilor potriviți pentru guvernare, dialog permanent cu țările partenere, prezentarea francă în fața românilor a ideilor liberalismului românesc.”

Obiectivele PNL pentru viitor

Gorghiu arată că 2024 va fi an de bilanț pentru PNL, moment în care românii vor afla realizările guvernării de dreapta, dar și proiectul proiectul politic liberal pentru dezvoltarea României. „Proiectul de perspectivă de acum este PNL 2024. Vom prezenta, atunci, românilor, bilanțul celor 4 ani de guvernare care sunt acum la început. Și proiectul nostru politic prin care vom duce România europeană mai departe!”, conchide Alina Gorghiu.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3