930×122 CAPRA 5

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu: Pe 25 septembrie votăm pentru viitorul PNL și al României

Alina Gorghiu (foto), fost președinte al PNL, vorbește despre adevărata miză a Congresului din 25 septembrie, în cadrul căruia se va alege noua conducere a partidului.

Citiți și: Iani Popa, funcție grasă la RAR! Alina Gorghiu se face că plouă!

O singură zi până la Congresul PNL și consider că este nevoie în continuare de o precizare importantă. Sâmbătă, 25 septembrie, nu se votează viitorul politic al lui Florin Cîțu sau al lui Ludovic Orban. Miza competiției este cu totul alta: calea pe care se va poziționa PNL și România în următorii ani.

Citiți și: Alina Gorghiu, președintele Senatului, pentru ePitești, despre scandalul cu PSD

De aceea, am încredere că rezultatul Congresului va demonstra încă o dată că suntem responsabili și că, indiferent de simpatii personale sau de telefoanele primite ca să voteze cu un anume candidat, vom acționa sâmbătă în beneficiul liberalismului autentic și al tuturor românilor.

Această campanie internă nu a fost lipsită de tușe grosolane. Cele venite din exteriorul partidului erau de așteptat, PNL fiind partidul cel mai important al actului de guvernare. Surpriza neplăcută a fost reprezentată de cele lansate din interior. Politica e plină de lideri care se consideră a fi de neînlocuit și, se pare, că nici PNL nu face excepție.

Dar lucrurile se vor reașeza, de sâmbătă seara, după ce PNL va porni la drum cu o nouă conducere. Capabilă să consolideze tot ce a fost mai bun și să construiască alți piloni care va asigura succesul PNL2024 și al României liberale. 

Într-o societate care, în pofida pandemiei cu care ne confruntăm, cu provocările economice, sociale, politice care trebuie rezolvate, o vom face să funcționeze cât mai aproape de normalitate. Acesta este proiectul lui Florin Cîțu, pentru PNL și pentru România, și pentru asta are votul meu”, ne-a declarat în exclusivitate argeșeanca Alina Gorghiu, senator PNL.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3