SMART KIDS 930X122

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu: Radu Perianu, liderul care poate asigura echilibru și responsabilitate la PNL Argeș

PNL Argeș are nevoie imediată de responsabilitate și echilibru la nivel de conducere, iar persoana cea mai calificată pentru funcția de lider este Radu Perianu, consideră senatoarea liberală Alina Gorghiu, originară din Curtea de Argeș.

Citiți și: Argeș: Gorghiu vânează oameni din alte partide, dar dă cu șutul vechilor membri PNL

PNL Argeș trebuie repus pe harta celor mai puternice filiale la nivel național. Pentru asta e nevoie de desprindere de un management defectuos la nivel de conducere. Este mesajul primit de la foarte mulți liberali argeșeni. Solicitările lor sunt pertinente în condițiile în care, la capitolul performanță la ultimele alegeri, rezultatele pentru PNL Argeș sunt catastrofale și după suspiciunile recente de blaturile conducerii actuale cu PSD-ul local, dezbătute pe larg de presă.

Citiți și: Cunoscut medic psihiatru o distruge pe Gorghiu: „Este o imbecilitate, madam!”

Este evident că nevoia de reformă în filială este mare, în contextul în care liberalii de aici vor să fie parte la construcția proiectului PNL2024, alături de Florin Cîțu, președintele partidului din 25 septembrie. Oamenii vor suflu nou, unul care are capacitatea de reinventare, nu un stil vechi și păgubos de a face politică.

Și sper că, mâine, după alegerile interne în PNL Argeș, Radu Perianu să fie noul lider. Are tot ce îi trebuie pentru a construi proiecte majore, de anvergură și durabile. Și capacitate de a închega o nouă echipă de conducere care poate asigura echilibru și responsabilitate organizației. Doar așa, PNL Argeș își va putea dobândi loc în topul organizațiilor model.

Îi urez succes lui Radu Perianu mâine și fac apel la colegii liberali să voteze responsabil pentru viitorul PNL Argeș!”

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

570 X 90 POSADA 3