NOR CURIER 930X122

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu: Radu Perianu, liderul care poate asigura echilibru și responsabilitate la PNL Argeș

PNL Argeș are nevoie imediată de responsabilitate și echilibru la nivel de conducere, iar persoana cea mai calificată pentru funcția de lider este Radu Perianu, consideră senatoarea liberală Alina Gorghiu, originară din Curtea de Argeș.

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

PNL Argeș trebuie repus pe harta celor mai puternice filiale la nivel național. Pentru asta e nevoie de desprindere de un management defectuos la nivel de conducere. Este mesajul primit de la foarte mulți liberali argeșeni. Solicitările lor sunt pertinente în condițiile în care, la capitolul performanță la ultimele alegeri, rezultatele pentru PNL Argeș sunt catastrofale și după suspiciunile recente de blaturile conducerii actuale cu PSD-ul local, dezbătute pe larg de presă.

Citiți și: Marele „transfer” anunțat cu surle și trâmbițe de PNL Argeș, un fâs!

Este evident că nevoia de reformă în filială este mare, în contextul în care liberalii de aici vor să fie parte la construcția proiectului PNL2024, alături de Florin Cîțu, președintele partidului din 25 septembrie. Oamenii vor suflu nou, unul care are capacitatea de reinventare, nu un stil vechi și păgubos de a face politică.

Și sper că, mâine, după alegerile interne în PNL Argeș, Radu Perianu să fie noul lider. Are tot ce îi trebuie pentru a construi proiecte majore, de anvergură și durabile. Și capacitate de a închega o nouă echipă de conducere care poate asigura echilibru și responsabilitate organizației. Doar așa, PNL Argeș își va putea dobândi loc în topul organizațiilor model.

Îi urez succes lui Radu Perianu mâine și fac apel la colegii liberali să voteze responsabil pentru viitorul PNL Argeș!”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90