Alina Gorghiu

Alina Gorghiu: Radu Perianu, liderul care poate asigura echilibru și responsabilitate la PNL Argeș

PNL Argeș are nevoie imediată de responsabilitate și echilibru la nivel de conducere, iar persoana cea mai calificată pentru funcția de lider este Radu Perianu, consideră senatoarea liberală Alina Gorghiu, originară din Curtea de Argeș.

Citiți și: Alina Gorghiu: „Este necesară o delimitare categorică și publică a tuturor partidelor politice față de AUR”

PNL Argeș trebuie repus pe harta celor mai puternice filiale la nivel național. Pentru asta e nevoie de desprindere de un management defectuos la nivel de conducere. Este mesajul primit de la foarte mulți liberali argeșeni. Solicitările lor sunt pertinente în condițiile în care, la capitolul performanță la ultimele alegeri, rezultatele pentru PNL Argeș sunt catastrofale și după suspiciunile recente de blaturile conducerii actuale cu PSD-ul local, dezbătute pe larg de presă.

Citiți și: Liliana Murguleț, demisă de la IȘJ Argeş. Noul general – prof. Alina Manea

Este evident că nevoia de reformă în filială este mare, în contextul în care liberalii de aici vor să fie parte la construcția proiectului PNL2024, alături de Florin Cîțu, președintele partidului din 25 septembrie. Oamenii vor suflu nou, unul care are capacitatea de reinventare, nu un stil vechi și păgubos de a face politică.

Și sper că, mâine, după alegerile interne în PNL Argeș, Radu Perianu să fie noul lider. Are tot ce îi trebuie pentru a construi proiecte majore, de anvergură și durabile. Și capacitate de a închega o nouă echipă de conducere care poate asigura echilibru și responsabilitate organizației. Doar așa, PNL Argeș își va putea dobândi loc în topul organizațiilor model.

Îi urez succes lui Radu Perianu mâine și fac apel la colegii liberali să voteze responsabil pentru viitorul PNL Argeș!”

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441