NOR CURIER 930X122

domnuleprimar

ALO! PRIMĂRIA! NU VEDE NIMENI MIZERIA DIN SPATELE MUZEULUI JUDEŢEAN?

Pe site-ul www.domnuleprimar.ro sunt sute de sesizări ale cetăţenilor care vizează judeţul Argeş şi, implicit, Primăria Piteşti.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Oamenii nu ratează ocazia de a-i semnala edilului-şef Tudor Pendiuc problemele cu care se confruntă în municipiu. Pe lângă spaţiile verzi, infrastructură, câini, locuri de parcare, probleme ale asociaţiilor de propietari, piteştenii sunt deranjaţi şi de modul în care arată anumite zone din oraş.

O piteşteancă este deranjată de gunoaiele aruncate la grămadă pe un teren din vecinătatea Muzeului Judeţean Argeş (foto).

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„Vizavi de Muzeul Judeţean, chiar în intersecţie, este o casă părăsită (a fost demolată recent), cuib de mizerii şi adăpost pentru câini. De ce nu se iau măsuri? Este o ruşine pentru oraş! Stimaţi administratori ai oraşului, mai lăsaţi birourile şi uitaţi-vă prin oraş ce urât arată!

Ce fel de prim gospodari ai urbei sunteţi? Aştept răspuns pe acest site, nu pe cel personal, având în vedere că ce am sesizat nu este o problemă personală”, scrie aceasta.

Până acum nu s-a primit niciun răspuns la mesajul postat pe site. Terenul este proprietate privată, însă, iar municipalitatea poate amenda proprietarii care nu au grijă de suprafeţele pe care le deţin. Acestea trebuie să fie şi împrejmuite.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90