930 x122 grota rece

caragiale

ALŢI DOI ELEVI DIN PITEŞTI, INTERNAŢI

Numărul copiilor de la Şcoala Nr. 16 „I.L. Caragiale” din Piteşti care au fost internaţi în ultimele 24 de ore în Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Județean de Urgenţă din Pitești a ajuns la 13, după ce de dimineaţă numărul lor era de 11.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Dintre aceştia, 11 sunt în Spitalul de Pediatrie, iar 2 în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă. Toţi au acuzat stări de vomă, scaune diareice şi cefalee după ce au consumat joi mămăliguţă cu brânză şi pulpe de pui la after-school-ul unităţii şcolare. În total, numărul copiilor de la şcoală care s-au prezentat la spitale din Piteşti a fost de 26. Numărul bolnavilor ar putea creşte, în condiţiile în care 180 de copii au servit masa joi la cantina şcolii.

Conform prefectului de Argeș, Cristian Soare, elevii ar fi suferit o toxiinfecţie alimentară, declanşată de un adenovirus. A fost declanşată o anchetă epidemiologică pentru stabilirea cauzei care a dus la îmbolnăvirea elevilor.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3