930 x122 grota rece

înșelătorie

Amendă RECORD la Lidl! Hoție pe față!

Iată că nu numai la Pitești sunt probleme în magazinele Lidl, ultimul exemplu, AICI – Pitești. Mușchi file expirat de 9 zile, încă la vânzare în Lidl

Citiți și: Aveți grijă! Este o nouă înșelătorie!

 Un alt magazin LIDL, de această dată din Piatra Neamț a fost amendat cu o sumă RECORD: 100.000 de lei de Protecția Consumatorului.

Sancțiunea drastică a venit ca urmare a faptului că la magazinul respectiv clienții erau păcăliți după ce li se încasa un preț mai mare la casă decât prețul afișat la raft la anumite produse, conform Tvmneamt.ro.

Citiți și: Alertă alimentară! Dezastru la Lidl, Penny și Metro: pui contaminat!

Deocamdată nu se poate ști cu exactitate numărul clienților înșelați de lanțul de magazine din Germania, însă, potrivit directorului OPC Neamț, Vlad Ciurea, ”un număr mare de consumatori au fost afectați”.

“Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) Regiunea Nord Est Iași a desfășurat, prin intermediul CJPC Neamț, o acțiune de control la un magazin din lanțul deținut de LIDL Discount, din municipiul Piatra Neamt, pentru a verifica modul în care sunt respectate prevederile legale în domeniu, în cadrul acestei unități.

În urma neregulilor constatate, comisarii CRPC Regiunea Nord Est Iași au aplicat următoarele sancțiuni:

amendă contravențională în valoare de 100.000 lei

măsura de încetare a practicii comerciale incorecte

oprirea definitivă de la comercializare a produselor neconforme.

Principale deficiențe constatate au fost:

–  existența unei practici comerciale incorecte, constând în necomcordanțe între prețul afișat la raft și cel de la casa de marcat

–  comercializarea de legume și fructe cu modificări organoleptice.”. arată OPC Neamț.

Sursa: tvneatonline.ro

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

7 comentarii

  • Gabriel spune:

    Când urmează și cel din cartierul Trivale?sau va este frica domnilor de la OPC?

  • Daniel spune:

    Nu e problemă, le anulează neamțul Iohannis…

  • Dragos Radulescu spune:

    Tu te-ai nascut viu? Mai bine te inghitea ma-ta

  • Narcisa spune:

    Am văzut și la Lidl în Topoloveni niște cârnați expirați și am crezut că este o scăpare, un incident nedorit și am anunțat discret una dintre angajate care a dat doar din cap. Ulterior, am văzut în continuare produsele la raft, deci nu i-a păsat nimănui.
    N-am luat atitudine să nu fac rău, dar în același timp, mă gândesc că la noi nu se gândește nimeni.

  • Danutz40 spune:

    Nu cred că este nepăsare s-au neglijență din partea angajaților ci faptul că numărul de angajați nu face față nevoilor din magazine.

  • Minel spune:

    Cea mai pertinenta parere! Sunt putini . Problema este ca actualei forte de munca…. nu prea-i mai place munca.Toti intreaba intai cati bani primesc fara sa stie ce au de facut. Vor bine platiti si munca putina! Asa nu se poate.

  • Vladut Florin Cristian spune:

    Eu sunt client Lidl si nu am avut vreo problema calitate pret sau oferte. Poate ca si magazinul din Bulevardul Petrochimistilor din Pitesti esteban organizat si fara problema.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90