NOR CURIER 930X122

dezmembrări auto

AMENZI GRELE PENTRU MAI MULTE FIRME DE DEZMEMBRĂRI AUTO

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, precum și comisari ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Argeș și inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș, au verificat 12 agenți economici ce desfășoară activitate în domeniul dezmembrărilor de maşini şi echipamente, precum şi comerţ cu piese auto.

Citiți și: DOSARE PENALE PENTRU FIRME DE DEZMEMBRĂRI AUTO DIN ALBOTA

Acţiunea a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, pe raza municipiilor Curtea de Argeș, Câmpulung și orașului Topoloveni. În urma verificărilor, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 45.000 lei, după cum urmează:

– 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.000 de lei, a fost aplicată conform O.G. 82/2000 privind activitățile de reparații, reglare, modificări constructive, reconstrucție și dezmembrare a vehiculelor scoase din uz;
– o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, a fost aplicată conform OUG 28/1999 privind utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale;
– o sancțiune contravențională, în valoare de 20.000 de lei, au fost aplicate conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva activităților de comerț ilicit.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90