New Profesional Consult 930 x 122

locuri de munca

Angajări la Penitenciarul Mioveni

Penitenciarul Mioveni a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare (ofițer), două posturi de medic:

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

– 1 post cu normă întreagă de medic în specialitatea medicină generală/medicină de familie;

– 1 post cu normă întreagă de medic în specialitatea psihiatrie.

Citiți și: Locuri de muncă pentru români vacante în străinătate!

„Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-urile web ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor http://anp.gov.ro, secţiunea Carieră și Penitenciarului Mioveni http://anp.gov.ro/penitenciarul-mioveni, secţiunea Carieră. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structura de resurse umane din unitate.

Se pot prezenta la concurs medici cu drept de liberă practică, specialişti sau primari confirmaţi în specialitatea respectivă, rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire în specialitatea postului scos la concurs.

Înscrierea se face la sediul unităţii, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării anunţului”, se precizează într-un comunicat oficial transmis de Penitenciar.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90