Donaris 930 x 122

locuri de munca

Angajări la Penitenciarul Mioveni

Penitenciarul Mioveni a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare (ofițer), două posturi de medic:

Citiți și: Dificultățile tinerilor în găsirea unui loc de muncă

– 1 post cu normă întreagă de medic în specialitatea medicină generală/medicină de familie;

– 1 post cu normă întreagă de medic în specialitatea psihiatrie.

Citiți și: Zeci de firme din Argeş îşi bat joc de angajaţi. Nu dau libere, nu plătesc salarii, nu încheie contracte

„Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-urile web ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor http://anp.gov.ro, secţiunea Carieră și Penitenciarului Mioveni http://anp.gov.ro/penitenciarul-mioveni, secţiunea Carieră. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structura de resurse umane din unitate.

Se pot prezenta la concurs medici cu drept de liberă practică, specialişti sau primari confirmaţi în specialitatea respectivă, rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire în specialitatea postului scos la concurs.

Înscrierea se face la sediul unităţii, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării anunţului”, se precizează într-un comunicat oficial transmis de Penitenciar.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441