New Profesional Consult 930 x 122

accident

Angajat CJ beat, aflat în timpul serviciului, a omorât o bătrână pe trecere

Angajat CJ beat, aflat în timpul serviciului a omorât o bătrână pe trecere

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

O femeie de 68 de ani a murit după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni, la culoarea verde a semaforului.

Potrivit observatornews.ro, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul se afla sub influența alcoolului.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

De asemenea, bărbatul este angajat al Consiliului Județean din Galați și se afla în timpul serviciului la momentul producerii accidentului.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje medicale de la SMURD care au preluat victima în stare de inconștiență și au început manevrele de resuscitare.

Angajat CJ beat, aflat în timpul serviciului a omorât o bătrână pe trecere

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta, declarându-se decesul femeii.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Bărbatul este acum cercetat disciplinar, mai notează sursa citată.

Accidentul a avut loc pe o stradă din Galați.

Sursă foto: newsnow.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3