930X122 MAIA

dacia

ANGAJATUL DE LA DACIA, DE NEGĂSIT. AUTORITĂȚILE SUNT ÎN ALERTĂ

Angajatul de la Dacia, de negăsit. Autoritățile sunt în alertă. Au trecut 10 zile de când Ion Zăvoianu, de 55 de ani, din comuna argeșeană Coșești, angajat al uzinei Automobile Dacia din Mioveni, a dispărut de acasă.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Potrivit Poliției Argeș, bărbatul este căutat în continuare de autorități, pentru găsirea argeșeanului acționând echipe formate din polițiști, jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și voluntari.

Ieri, căutări au fost ”în zona împădurită a localității Coșești, existând indicii că, după ce a plecat de la benzinărie (n.r. – locul în care a fost văzut ultima dată) s-ar fi deplasat pe drumul județean, spre pădure”, precizează sursa citată. De asemenea, angajatul de la Dacia este căutat și la nivel național.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Vă reamintim că în noaptea de 13 spre 14 noiembrie 2018, Ion Zăvoianu ar fi plecat de acasă pentru a bea o cafea la o benzinărie din Coșești. Este și locul în care a fost văzut ultima oară (foto). După ce a plecat de la benzinărie, bărbatul nu a mai revenit la domiciliul său.

Semnalmente: înălţime circa 1,70 metri, constituţie atletică, păr negru și tuns mediu, ochi căprui, faţă rotundă.

Vestimentație la momentul dispariției: geacă de culoare neagră din piele, pulover verde cu gri, pantaloni din stofă de culoare neagră, pantofi negri, iar pe cap purta un fes din material textil de culoare neagră.

Persoanele care pot da relaţii despre argeșean sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Câmpulung sau Secția de Poliție Rurală Stâlpeni, la numerele de telefon 0248.512.100, respectiv 0248.565.566.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90