930×122 CAPRA 5

ango.ro

Ango.ro, cel mai nou magazin online, care vine în sprijinul cumpărătorilor

Fabian Coman (foto) este un tânăr antreprenor, cu potențial, care a reușit să deschidă cel mai nou concept de marketplace din România!

Ango.ro este magazinul online care vine în sprijinul cumpărătorului, oferind cele mai bune prețuri pentru produse de calitate!

Abonează-te acum, pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte. Toate plățile efectuate sunt securizate, iar transportul este asigurat în toată țara.

Mai mult decât atât, dacă nu ești mulțumit de un produs, îl poți returna gratuit în termen de 14 zile calendaristice.

De asemenea, Ango.ro este în căutare de furnizori/parteneriate. Dacă ești interesat și vrei sa îți vinzi produsele la ei, contactează-i pe adresa de email ango.shop.ro@gmail.com sau la numărul de telefon 075 728 6415.

În schimbul acestor servicii, furnizorii vor achita un comision.

IMPORTANT!  Site-ul Ango.ro are cel mai mic comision, dorința fondatorului fiind aceea de a încuraja persoanele să-și vândă produsele într-un mediu sigur și de încredere.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA