New Profesional Consult 930 x 122

anm

ANM a actualizat prognoza meteo pentru 31 mai și 1 iunie. Ce ne așteaptă

ANM a actualizat prognoza meteo pentru 31 mai și 1 iunie. Ce ne așteaptă

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

La noapte, cerul va fi variabil cu unele înnorări în vestul, centrul și sudul țării, unde, pe arii restrânse. La începutul nopții, vor mai fi averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat.

Citiți și: Temperaturi extreme: Schimbări majore ale vremii de 1 Mai și Paște!

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei până spre 4 grade.

Izolat se va semnala ceață.

Meteo 31 mai și 1 iunie

Vremea va fi caldă.

În Banat, Crișana, Carpații Occidentali și Meridionali și local în Oltenia, precum și în vestul Munteniei și al Transilvaniei, după-amiaza și seara vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Se va manifesta prin înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Aversele vor avea și caracter torențial, se vor înregistra cantități de apă însemnate și pe suprafețe mici va cădea grindină și vor fi vijelii.

În restul teritoriului și al intervalului, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice vor fi pe suprafețe mici, cu precădere la deal și la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei până spre 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Hurricane close up. Satellite view. Elements of this image furnished by NASA.

Vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 22 și 30 de grade.

În Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, precum și în zonele montane și submontane din restul teritoriului, mai ales după-amiaza și seara, vor fi perioade cu înnorări accentuate.

Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi pe suprafețe restrânse.

Minimele termice vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile intramontane și 18 grade pe litoral.

Izolat vor fi condiții de ceață.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90