Donaris 930 x 122

antidrog

ANTIDROG PE TRIVALE

Duminică, 26 iunie 2016, este Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Specialiştii de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Argeş vor desfăşura activităţi de informare la grădiniţa „Sfânta Elena”, la școlile „Mihai Eminescu” şi „Tudor Vladimirescu” şi la liceul F.E.G. din Piteşti, dar şi în Pădurea Trivale. Între orele 14 și 16 adolescenții şi părinţii care se vor afla la plimbare pe Trivale vor primi materiale informative despre consumul, abuzul şi traficul de droguri.

Ţările membre ONU, printre care şi România, marchează Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri începând din anul 1987. Campania de anul acesta are mesajul „Întâi ascultă! Ascultându-i pe copii şi tineri, realizezi un prim pas pentru a-i creşte sănătos şi în siguranţă”. Medicii, psihologii şi asistenţii sociali atrag atenţia asupra riscurilor la care se expun persoanele care consumă droguri: infecţii grave (HIV, HVC, HVB, TBC), infarct sau hemoragii cerebrale, abandon şcolar, degradarea relaţiilor sociale, pierderea locului de muncă, infracţionalitate şi chiar deces.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3