New Profesional Consult 930 x 122

iluminat

ANUL TRECUT ÎN PITEȘTI „DOREL” A TĂIAT CURENTUL ÎN ZECI DE CAZURI

Conform datelor furnizate de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului municipiului Piteşti, anul trecut în oraș s-au înregistrat 1.677 de disfuncţionalităţi ale sistemului de iluminat public. Dintre acestea, 1.338 au fost la sistemele de iluminat stradal.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Tot în 2014 au existat şi 44 de întreruperi în alimentarea cu energie electrică a sistemului de iluminat public din cauza distrugerilor provocate de firme care au făcut lucrări. Este vorba în special de lucrări la reţelele subterane de apă, termoficare şi gaze naturale. De asemenea, o altă parte dintre opririle neprogramate a fost cauzată de accidentele rutiere.

Durata medie de remediere şi repunere în funcţiune în astfel de situații a sistemului de iluminat public a fost de 24 de ore, potrivit sursei citate.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA