NOR CURIER 930X122

plafonare gaz

Anunț crucial pentru români! Ce se va întâmpla cu prețul energiei în această iarnă

În această iarnă, prețurile la energie și la gaze vor fi plafonate, potrivit declarațiilor făcute de președintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru Antena 3.

Citiți și: Peste 2.000.000 de facturi la energie şi gaze, recalculate. Premierul anunţă un nou act normativ

Totodată, acesta a declarat și faptul că se lucrează la un pachet de măsuri astfel încât plafonarea să rămână în vigoare până în anul 2025.

„Cel mai important, ca semnal, este pentru populație. Acolo vor rămâne 0,68 și 0,8. Exact plafonarea din acest moment. Deci plafonarea va rămâne în continuare pentru populație. 

Noi dorim să venim cu un act normativ, să ducem toate lucrurile până în anul 2025. 

Este exclus, la ceea ce s-a angajat guvernul, să nu plătim această compensare!”, a declarat liderul PSD pentru Antena 3.

Marcel Ciolacu îi asigură pe români că în această iarnă vor avea parte de plafonare și le garantează că nu sunt motive pentru care să creadă că vom rămâne fără curent sau gaze naturale.

Foto descriptiv: Impact.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3