Donaris 930 x 122

apa-calda

Anunţ important de la SC Apă Canal 2000 SA Piteşti!

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti a luat o decizie foarte importantă, care se aplică din această lună.

Conducerea societăţii anunţă că la 1 noiembrie Operatorul Regional SC Apă Canal 2000 SA a preluat integral realizarea serviciului de vidanjare a apelor uzate pentru întreaga arie de operare.

„Astfel, niciun operator economic nu mai este agreat să efectueze serviciile de vidanjare şi să deverseze apele uzate vidanjate în sistemele de canalizare aflate în administrarea SC Apă Canal 2000 SA. Măsura a fost adoptată de către conducerea societăţii pentru necesitatea conformării la Directiva Uniunii Europene nr. 91/271/CE privind epurarea apelor uzate. Pe această cale, solicităm utilizatorilor şi deţinătorilor de bazine etanş vidanjabile sau de fose septice să se prezinte la sediul societăţii din municipiul Piteşti, strada Tudor Vladimirescu, bl. U2-U3, pentru încheierea contractului de vidanjare. După încheierea contractului de vidanjare, solicitările pentru prestarea acestui serviciu vor fi adresate Serviciului Dispecerat (…)„, se arată într-un comunicat al societății Apă Canal.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3