930×122 CAPRA 5

autostrada

Anunț important privind autostrada Pitești – Sibiu!

Anunț important privind autostrada Pitești – Sibiu!

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Guvernul a aprobat astăzi o hotărâre prin care suplimentează suma prevăzută pentru anul în curs în vederea acordării de despăgubiri juste pentru exproprierea imobilelor situate pe tronsonul Curtea de Argeș – Tigveni al autostrăzii Pitești – Sibiu.

Lucrările pe acest tronson sunt de utilitate publică de interes național.

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

Anunț important privind autostrada Pitești – Sibiu!

Suma alocată suplimentar în acest sens de la bugetul statului este de 873.000 de lei.

Lotul 4, Curtea de Argeș – Tigveni, are o lungime de 10 kilometri, este primul tronson de autostradă care se construiește în zona de munte și, totodată, primul lot cu tunel care intră în execuție.

Durata de realizare este de 44 de luni, după cum a anunțat CNAIR.

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Ursu spune:

    tot cam degeaba a luat cu forța terenurile, statul !!!!

  • gabriel spune:

    cea mai importamta autostrada , trebuia facuta de mult e jale pe valea oltului

  • NC spune:

    Uni românași vânători de chilipiruri, vor cu orice ocazie sa se îmbogățească. Sunt zone in care pana mai ieri nu luai msi nimic pe terenurile deținute, oricum sume modice terenurile fiind prin zone unde nici dracu nu cumpăra terenuri. Se fac lucrări de importanta națională-un drum expres sau autostrada sau un lac de acumulare și smecherasii repede, la pomana. Brusc un bordei și o cocina de porci ori o râpă unde nu crește nici pirul, ajung în imaginația bolnăvicioasa a unora să valoreze cât un teren din centrul Londrei sau al Parisului. Înțeleg sa ceri un preț care sa asigure valoarea de înlocuire a imobilului sau a terenului într-o zona similara cu cea de unde s-a făcut exproprierea nu cu zona din centrul Bucureștiului. Acum, nu sta tara în loc pentru mofturile unuia sau altuia care spera sa iasă din sărăcie pe spinarea tuturor!

  • Popa Marian spune:

    Spui numai prostii.Nu s-a dat nici un ban până acum,cu toate că, Constituția țării spune că exproprierea forțată se face numai
    „după o dreaptă și justă despagubire”!Mai mult decât atât, proprietarii plătesc impozite pe terenurile expropriate și intabulate de CNAIR!
    TU AI DA 4MP DE TEREN PTR 1KG DE MERE?

  • Vio spune:

    4mp trebuiau dați degeaba, asta dacă nu-i țineai pt cavou desteptule!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90