Donaris 930 x 122

colectare

Anunț important! Sunt vizați toți piteștenii!

Societatea de salubrizare a municipiului reamintește piteștenilor că vineri, 16 decembrie, va avea loc ultima campanie specială de colectare a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), pe anul 2022.

Citiți și: Pitești. Campanie de colectare a brazilor de Crăciun

Detaliile desfășurării acestei campanii sunt aduse la cunoștință piteștenilor și prin materiale informative afișate la scările de bloc din oraș.

„Așa cum a fost anunțat și în campaniile anterioare, piteștenii pot depune deșeurile în containerele special puse la dispoziție, începând de joi, 15 decembrie, ora 14:00, până vineri, 16 decembrie, ora 13:00, în următoarele puncte fixe de colectare:

Citiți și: Pitești. Salubritate, anunț extrem de important pentru abonați!

-Zona Big – Bl. P10-P11 (parcarea din curtea interioară);

-Găvana II – Bl. D12-B21 (la autobuze);

-Zona Nord – (Aleea Ionel Teodoreanu) Bl. C5-C7;

-Trivale – Bl. 58-59 (P.T.608);

-Bibescu Vodă – Bl. A-B;

-Prundu – Bl. B2, Sc. I (lângă parc);

-Expo Parc – Bl. 8-9 (P.T. 401).

Ce sunt deșeurile voluminoase? Sunt deșeurile solide de diferite proveniențe care, din cauza dimensiunilor lor, nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare, ci necesită o tratare diferențiată față de acestea, din punct de vedere al preluării și al transportului: canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, mese, banchete, covoare, preșuri, etajere, comode etc.

Ce sunt DEEE-urile? Sunt echipamentele electrice și electronice care nu mai sunt utilizate și care funcționau pe baterii sau pe bază de curent: televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Pentru informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului, la următoarele contacte: telefon: 0248/636 886, dispecerat: 0248/636 535, fax: 0248/215 308, e-mail: salubritate@gmail.com”, este mesajul transmis de societate.

Foto principal: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA