Donaris 930 x 122

conturi Gmail

Anunțul momentului: Ce se întâmplă cu toate conturile de Gmail

Ce se întâmplă cu toate conturile de Gmail ale utilizatorilor. Reprezentanții Google au venit cu lămuriri. Anunțul a fost făcut după ce în spațiul public au apărut zvonuri cu privire la închiderea acestor conturi.

De câteva luni, Google se confruntă cu o problemă de dezinformare. Mulți oameni au citit e platforma X, fostul Twitter, că Gmail-ul va fi închis din august 2024. După acel moment, toți au început să se îngrijoreze și să ia măsuri de precauție.

Iată care este mesajul care a creat vâlvă:

„După ani de zile în care am conectat milioane de oameni din întreaga lume, am permis o comunicare perfectă și am încurajat nenumărate conexiuni, călătoria Gmail se apropie de sfârșit”, transmitea X anul trecut.

Google neagă informația transmisă de X. Reprezentanții au ținut să clarifice situația după ce informația falsă a fost vizualizată de peste șapte milioane de ori, notează Fanatik.

Această farsă pare să se bazeze pe un e-mail real trimis de Google în 2023. Comunicatul îi anunța pe oameni că Gmail va opri accesul la cea mai elementară vizualizare HTML a sa.

Un expert în comunicare a spus că acest zvon a fost ”un exemplu clasic” al pericolelor dezinformării.

Richard Bagnall, șeful firmei de evaluare a comunicațiilor, CARMA:

„Cei mai mulți oameni cred ceea ce văd online și există o lipsă de instrumente și procese pentru a verifica faptele.

În timp ce rețelele de socializare pot acționa fără responsabilitate și pot pompa informații nefiltrate și neverificate către publicul lor, acest incident din Gmail nu va fi ultimul caz pe care îl vom vedea”.

Sursă foto: Libertatea

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3