930 x122 grota rece

Supernova Pitești

Anunțul momentului de la Supernova Pitești

Anunțul momentului de la Supernova Pitești

Citiți și: Supernova te premiază! Cum poți câștiga premii inedite

Astăzi, de la 16:00, toți copiii sunt așteptați în Centrul Comercial Supernova Pitești la cea mai distractivă petrecere!

Timp de 2 ore cei mici vor putea decora creioane pentru școală la atelierul de creație, apoi se vor bucura de jocuri, concursuri, face painting și surprize dulci!

Citiți și: Mâine – marea deschidere! Primii 100 de clienți vor primi un cadou

Accesul la eveniment este gratuit!

La finalul evenimentului părinții pot îmbină utilul cu plăcutul, pentru ca la Supernova găsești tot ce este necesar pentru începutul noului an școlar.

Așadar, acesta poate fi momentul perfect pentru a finaliza cumparaturile pentru cei mici. Ghiozdane, rechizite, carți și caiete veți găsi atât la Noriel, cât și la Pepco și în hipermarketul Carrefour.

Dacă sunteți în căutare de ținute pentru micuții școlari trebuie să vizitați magazinele care au pregătit colecții special pentru întoarcerea la școală: H&M, LC Waikiki, C&A, Reserved, Sinsay, Pepco, Takko, Coccodrillo și Junior.

Încălțăminte confortabilă pentru copii veți găsi la: Deichmann, CCC, Benvenuti sau Marelbo.

Anunțul momentului de la Supernova Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90