930 x122 grota rece

pensii

Anunțul zilei pentru milioane de români!

Anunțul zilei pentru milioane de români!

Citiți și: Argeș. Suma colosală plătită pentru pensii într-o singură lună!

Poşta Română a anunţat astăzi că a început distribuirea în avans a pensiilor pentru luna mai.

Astfel, pensionarii vor primi drepturile lor sociale mai devreme.

Citiți și: Aceste pensii vor fi dublate!

Înaintea Sărbătorilor de Paşte.

Pentru a putea să se bucure de aceste momente alături de familie şi cei dragi.

Anunțul zilei pentru milioane de români!

Prin intermediul unui efort colaborativ între Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Ministerul Finanţelor, Casa Naţională de Pensii, precum şi partenerii din domeniul bancar, pensiile pentru luna mai au început să fie distribuite de poştaşi încă de astăzi.

Această iniţiativă vine ca o formă de recunoaştere a importanţei de a oferi pensionarilor acces rapid la veniturile lor.

Pentru asigurarea plăţii în avans a pensiilor pentru luna mai 2024, Compania Naţională Poşta Română a primit sume din bugetul asigurărilor sociale de stat, precum şi din bugetul de stat, pentru un total de 9.331.399 mii de lei.

Poşta Română, operatorul naţional din domeniul serviciilor poştale, reprezintă o componentă esenţială în asigurarea distribuirii în timp util a drepturilor sociale către beneficiarii lor.

Mai multe detalii, AICI 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3