Donaris 930 x 122

apa canal

APĂ CANAL ANGAJEAZĂ INGINER – CONDIȚIILE DE CONCURS

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti anunţă că organizează un concurs pentru ocuparea unui post de inginer în domeniul inginerie electrică la Secţia Uzina de Apă Piteşti (Budeasa) din cadrul Direcţiei Producţie.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Sarcinile de bază ale postului de inginer constau în supravegherea, întreţinerea, revizia şi reparaţia sistemelor şi echipamentelor de automatizare din Uzina de Apă Piteşti.

Condiţiile pentru participare la concurs sunt următoarele: să aibă studii superioare de lungă durată în domeniul inginerie electrică şi una dintre specializările sisteme electrice, electrotehnică, electromecanică automatică și electronică aplicată, absolvite cu diplomă de licenţă sau examen de diplomă în conformitate cu legislaţia în vigoare; să dețină autorizaţie de electrician emisă de A.N.R.E. pentru gradul III B sau să îndeplinească condiţiilor de studii pentru obţinerea acesteia; să fie apt din punct de vedere medical pentru lucrul la înălţime, necondiţionat.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Concursul constă într-o probă scrisă şi un interviu, care include şi proba practică. Bibliografia de concurs constă în manuale şi cărţi din literatura tehnică de specialitate referitoare la noţiuni de electrotehnică, măsurări electrice, maşini şi acţionări electrice, precum şi Normativul pentru proiectarea, execuţia şi exploatarea instalaţiilor electrice, indicativ I7-2011.

Candidaturile, însoţite de actele doveditoare de îndeplinire a condiţiilor de participare la concurs (copia actului de identitate, copii ale actelor de studii – diploma de licenţă şi certificate de absolvire în domeniu, după caz; CV; copia autorizaţiei de electrician gradul III B, după caz; copia carnetului de muncă/adeverinţe de vechime în muncă, după caz), se vor depune la registratura societăţii, situată în Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, la nr. 24 A, până pe data de 18.11.2015, la ora 16:30.

Pentru informaţii suplimentare persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0248.217.399 zilnic, între orele 8 și 16:30. Persoană de contact este Silvia Burcuş, inspector de specialitate formare, evaluare şi selecţie profesională.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90