Donaris 930 x 122

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti

Apă Canal, apel către locuitorii unei străzi din Pitești

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță finalizarea şi recepţionarea lucrărilor de execuţie din cadrul proiectului „Extindere rețea canalizare menajeră, str. Intrarea Nicolae Bălcescu, mun. Piteşti, jud. Argeş‟, investiţie în valoare de 186.369 lei fără TVA, decontată din fondurile proprii, conform Procesului Verbal de recepţie la terminarea lucrărilor nr. 1529/20.07.2022, care vine să rezolve o problemă foarte importantă a cetățenilor din zona respectivă.

Citiți și: Pitești: Zeci de copii premiați de Ziua lui Piky, mascota Apă Canal

Lucrările pentru realizarea acestui obiectiv au fost realizate de firma SC Jet Construct Pipe SRL, conform contractului de prestări servicii nr. 258/10.12.2021, după cum urmează:

– canalizare menajeră gravitaţională PVC-KG, DN 250 mm, L = 177 m;

Citiți și: Avertizare din partea Apă Canal

– canalizare menajeră sub presiune PEHD, DN 63 mm, L = 196 m.

Obiectivul general al acestei investiţii îl reprezintă îmbunătăţirea infrastructurii de apă uzată spre beneficiul populaţiei şi al mediului, ceea ce determină conformarea calităţii apei uzate la prevederile actelor normative de reglementare şi ale legislaţiei în vigoare.

„Ca urmare a finalizării lucrărilor de extindere a reţelei de canalizare menajeră pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu, dorim să vă aducem la cunoştinţă că, în conformitate cu prevederile Legii serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 241/2006 – republicată, este obligatorie racordarea utilizatorilor la reţeaua de canalizare, acolo unde există reţea de canalizare.

În acest sens, rugăm utilizatorii din zonă să dea curs solicitării noastre de racordare la sistemul public de canalizare şi să se prezinte la Ghişeul Unic al societăţii, din B-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, pentru încheierea unui contract cu operatorul serviciului astfel încât să evite sancţiunile prevăzute de legea menţionată.”, transmite Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

 • Marinescu spune:

  Cea mai scumpă apă din țară e la Pitești. Ne facturează cu nerușinare cât vor ei. Iar salariile directorilor sunt peste 10 000 de lei lunar.

 • florinalex spune:

  dnul marinescu, va suparati absolut degeaba… dumneavoastra nu aveti cum sa stiti, dar apa din pitesti e adusa cu apeducte si conducte tocmai din alpii francezi. iar daca va mai imtereseaza, apa plata la bidoane de 5 l cu eticheta verde se imbuteliaza la gura de deversare in arges a apelor uzate provenite din canalizare. nu ati remarcat ce limpezime are apa aval de pitesti? daca nu, dati o fuga pe la golesti in baraj. se vad pastravii salbatici la 4 metri adancime. asa ca, va rog, salariile sunt perfect justificabile…

 • Cris spune:

  Pai ce,va faceti ca nu stiti povestea cu apa su va asteptati la bine cand votati de 30 ani PSD?Au pregatit un dosar bomba,cu investitii pt refacere instalatii pt o parte din oras,la un pret enorm si l-au supus la vot imediat dupa alegeri cand expira oferta si alte doc pe acolo.Ce sa mai ,nu e pe bani UE ci un credit cu dobanzi mari,cum stiu numai specialistii psd in eludarea banului public,sa faca.Desigur ca se impunea o analiza,o ancheta si poate chiar verif de la curtea de conturi sau corpul de ctr al guvernului .Oricum parca singurii consilieri care s-au opus la inceput au fost cei ai USR dar au cedat ca-i santaja PSD ;ca daca incep sa apara incidente si nu prea sunt bani pt reparatii va stii tot piteateanul cine s-a opus modernizarii si de ce au ramas fara apa cu saptamanile…Asa ca normal ca pretul sa fie mare cand ei au salarii mari,plus parandaratul ,plus rata la creditul bancar pe care trebuie s-o plateasca societatea asta de apa/canal.Ca doar nu credeati ca au ei bani din profit prin conturi,pt investitii…Aia se duc pe prime grase de sarbatori…Nu degeaba se dau spagi de mii de euro pt un post amarat ,sa nu mai zic de sforile trase in plus pt unul de conducere.De aia la privat e salarul cel mult jumatate.
  Apoi,fiind acu la guvernare partidul mafiei romanesti,sa nu aveti sperante la ceva dreptate prea curand.Pt mafiotul lor,Ilici,nu s-a facut nici dupa 30 de ani…Deci pretul va fi mare si din ce in ce mai mare.Ce sa mai zic cand mai vine si cate o perioada secetoasa si toti vor piscine pline ,trei dusuri pe zi si masina bec macar odata pe saptamana…Asta e romanul!Nu va mai mirati.Taceti si inghititi ,ca asta votati…

 • Bixirel spune:

  Nu vă convine mutați-vă în pădure. Trăiască PSD.

 • Geo spune:

  Pai e scump domne ca de doar ei sunt actionari la echipa FC Argeș împreună cu Salubritate, sa înțelegem, domnii mai nou se ocupa de fotbal nu de apa. Au nevoie de bani sa finanțeze echipa.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90