930×122 CAPRA 5

aoa

Apariţie surpriză la Gala AOA Argeş din această seară!

Preşedintele Traian Băsescu a semnat recent decretul de încetare a raporturilor sale de muncă cu Ministerul de Interne. Acum are mult timp liber, aşa că a fost prezent în această seară la Gala Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş.

Citiți și: OAMENI DE AFACERI ARGEȘENI, LA FISC

Este vorba de chestorul Dan Valentin Fătuloiu, cel care a condus şi Poliţia Argeş, dar și Poliţia Naţională. El a făcut cerere de pensionare, iar şeful statului a semnat decretul prin care Fătuloiu nu mai are legături cu ministerul în care a lucrat ani de zile la rând.

Proaspăt pensionar, aşadar, Dan Valentin Fătuloiu are mult timp liber la dispoziție şi şi-a făcut o apariţie surpriză la Gala AOA din această seară, gală prin care s-a marcat împlinirea a 10 ani de activitate a asociației. El s-a întreţinut cu oamenii de afaceri şi a stat la masă cu Gheorghe Badea, managerul grupului de firme GIC.

Citiți și: ACCIDENT CU MAŞINA LUI PENESCU!

Un amănunt inedit este că Gala a fost prezentată de Alexandra Penescu, fiica lui Cornel Penescu, primul preşedinte al AOA Argeş, care acum se află în pușcărie. Alexandra prezintă știri la Argeș TV, televiziunea pe care o are în proprietate fratele ei, Andrei. În prezent, preşedinte al AOA este omul de afaceri Virgil Dumitru (manager al Comesad şi Ramada).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90