New Profesional Consult 930 x 122

caini

APEL DISPERAT DIN ŞTEFĂNEŞTI

Apel disperat din Ștefănești. Un cetăţean din oraşul argeșean Ştefăneşti face un apel disperat către autorităţile locale să ia măsuri cu privire la maidanezii care sunt agresivi şi pun oamenii în pericol.

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de câini!

„Vă solicit să luaţi măsuri cât mai urgente în ceea ce priveşte câinii maidanezi de pe strada Morii până la DN 73 şi de-a lungul acestuia. Ar fi o relaxare să fac o plimbare pe noile trotuare, ducând copilul la gradiniţa de la nr. 158, dar, din păcate, câinii care sunt pe o parte şi pe alta a drumului m-au făcut să traversez de nenumărate ori strada, evident neregulamentar, pentru a-i ocoli.

Sunt câini foarte bătrâni şi agresivi, plini fe râie şi probabil cu rabie. Vă rog să luaţi măsuri pentru a nu ajunge în situaţia copilului din Bucureşti de acum câţiva ani (n.r. – Ionuţ, băieţelul care a fost omorât de câini într-un parc din Capitală).”, se arată în mesajul adresat Primăriei Ştefăneşti.

Citiți și: Incendiu puternic la o fabrică din Ștefănești!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90