930 x122 grota rece

pietoni

APEL DISPERAT DIN ZONA EXERCIŢIU

Apel disperat din zona Exerciţiu. Locuitorii din zona Exerciţiu – Piteşti solicită administraţiei locale să ia în calcul amenajarea mai multor treceri de pietoni.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Oamenii spun că nu sunt suficiente „zebre” și că pericolul de accidente este mare, deoarece se traversează strada prin zone nemarcate corespunzător.

„Reabilitarea străzii Exerciţiu a început anul trecut. E un lucru foarte bun, dar se vede că nu aţi luat în considerare trecerile de pietoni. Pe toată lungimea străzii sunt doar trei treceri. Muncitorii au pus pe spaţiul de delimitare a sensurilor un gard de fier. E un lucru bun, dar să ţină cont că nu putem merge între restaurantul „Carpaţi” şi sensul giratoriu pentru a trece strada ca să ne deplasăm în staţia de autobuz!”, se arată într-un mesaj transmis Primăriei.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Comisia de circulaţie a municipiului va analiza solicitarea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90