930×122 CAPRA 5

dragoș șerban

Apostoliceanu aruncă bomba: directorul Fotbal Club Argeș refuză sponsorizările

Apostoliceanu aruncă bomba: directorul Fotbal Club Argeș refuză sponsorizările

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Directorul clubului sportiv Fotbal Club Argeș, club subordonat Consiliului Local Pitești, este acuzat că nu vrea să primească bani pentru sponsorizarea echipelor din cauza ambițiilor politice.

Atenție, nu este vorba despre clubul de fotbal, acesta fiind entitate privată. Fotbal Club Argeș deține ramuri sportive precum baschet, atletism, volei, judo, karate, rugby, tenis de masă, box, etc și este finanțat din bugetul local al municipiului.

Citiți și: Eveniment de excepție la Pitești Arena!

Consilierul local Sorin Apostoliceanu (PNL), care este și președintele Consiliului de Administrație la clubul FC Argeș, a afirmat faptul că, recent, o sumă de bani, de care este absolută nevoie, nu ar fi fost acceptată de directorul clubului pentru că sponsorul este de o altă culoare politică.

Directorul clubului sportiv FC Argeș este Dragoș Șerban (foto).

Liberalul a vorbit despre această nebuloasă din sportul argeșean, ieri, în cadrul emisiunii eDimineata, moderată de jurnalistul Edi Vasile.

Acesta a declarat că, de curând, un coleg, consilier local și om de afaceri din Pitești, aflând că echipele de baschet și volei au nevoie de finanțare, s-a oferit să le sponsorizeze cu câte 20.000 de lei.

În fața acestei propuneri de nerefuzat, directorul clubului FC Argeș, a rămas însă mut. Astfel că, nici până acum, Dragoș Șerban nu ar fi dat curs acestei oportunități.

În cazul sponsorizărilor în sport, de regulă, numele sponsorilor apar printate pe echipamentele jucătorilor.

Declarațiile consilierului Sorin Apostoliceanu:

„Eu sunt președintele Consiliului de Administrație la clubul FC Argeș, clubul primăriei, cel care se ocupă cu baschet, volei, judo și tot așa. Au venit cei de la baschet și au spus că este un campionat foarte valoros anul acesta, că echipele au investit foarte mulți bani și că tot mai au nevoie de bani. Au mai avut nevoie și în vară, am mers la domnul primar, iar dânsul a găsit o soluție și pentru baschet, și pentru volei, să dea bani.

„La volei ar fi fost cel mai mare contract de sponsorizare”

Dar am încercat să le explic că trebuie să găsim și sponsori, să aducem sponsori la echipă. Ei au spus că au sponsori și atunci am întrebat și eu, într-o doară, ce bani dau sponsorii care sunt pe echipament în momentul de față.

Este o firmă de hârtie igienică care dă undeva la 15.000 de lei pe un sezon competițional, e o sumă infimă. Într-un fel sau altul, mi s-a părut extraordinar de bună sumă, că se dă, nu zice nimeni nimic, e foarte bine.

Însă am întrebat un coleg, consilier local, care este și om de afaceri, dacă nu vrea să sponsorizeze și el la baschet cu 20.000 de lei pe sezon competițional. Și el, bineînțeles, a spus că vine în ajutorul nostru și sponsorizează cu 20.000 și la baschet, și la volei. La volei ar fi fost cel mai mare contract de sponsorizare.

„Probabil că undeva s-a blocat procesul gândirii”

Acest lucru s-a întâmplat acum o săptămână și ceva, nici până acum nu a reușit să-l convingă pe directorul de la FC Argeș că este nevoie (n.r. de bani), nu a reușit să-l convingă să-i dea actele să facă această sponsorizare. Probabil că undeva s-a blocat procesul gândirii, pentru că de la Stat toată lumea ia bani, nu dă nimeni. Probabil că nu au cum să facă legăturile între sinapse să zică <<da, domne, hai să facem contractul>>”.

Deci au contract de sponsorizare cu firme de apă, cu cine a vrut să vină acolo. Eu vă spun că am mers la mai mulți colegi, oameni de afaceri, și mi-au spus că, în primul rând, piața este la pământ, economia este la pământ și, în al doilea rând, cred că ar da la fotbal înainte de a da la baschet pentru că … e o altfel de vizibilitate, în sfârșit.

Astăzi, încă o dată va discuta colegul meu cu directorul de la FC Argeș. Probabil o să spun și o să-l întreb și pe domnul primar în Consiliul Local, să-i aduc și dânsului la cunoștință, cu siguranță nu știe, și cu siguranță se va bucura foarte mult în momentul în care va afla că vor veni bani din afară și nu mai este nevoie să dea din bugetul local.

„Nu sunt bani, dar totuși nu vor să primească”

I-am chemat pe managerii celor două echipe, baschet și volei, pentru că acolo e cea mai mare problemă, și le-am spus să meargă la societăți și să aducă și dânșii sponsori. Și eu continui să discut cu foarte multe firme, dar v-am spus care este punctul lor de vedere.

Nu sunt bani, dar totuși nu vor să primească acești bani (n.r. care se oferă) pentru că efectiv e un coleg consilier de la un alt partid decât sunt dânșii.

Din câte știu eu, dar nu e la fel, și o firmă care este, să zicem, în sfera de influență a domnului Remus Mihalcea, sponsorizează FC Argeș, care este un club privat, deci acolo s-a putut, acolo nu a fost nicio problemă.

„O firmă de hârtie igienică apare pe șortul jucătorilor și dă mai puțin”

Ieri am pus pe hârtie și astăzi trebuie să ne dea un răspuns. Eu o să spun și în Consiliul Local că clubul de sport FC Argeș nu mai are nevoie de finanțare, sunt saturați cu banii.

Repet, nu sunt firme mari, sunt foarte mici, dar în momentul în care firma, care este o firmă de hârtie igienică, apare pe șortul jucătorilor și dă mai puțin, tu nu vrei să iei de la cineva bani.

Persoana respectivă nu vrea să-i apară numele mare, ci undeva la echipament, nu contează unde. Omul vrea să dea niște bani. Mi se pare incredibil așa ceva.”

Vezi video cu discuția de la minutul 54.40

ePitești a luat legătura și cu Dragoș Șerban. Într-un material ce urmează să fie publicat astăzi vă vom prezenta și poziția pe care o are directorul Fotbal Club Argeș.

Sursă foto Dragoș Șerban: stiridepitesti.ro

Sursă video: Facebook Politikia.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3