930 x122 grota rece

bătaie elevi

Argeș. 3 tineri reținuți în această seară de polițiști! Aceștia s-au bătut la liceu

Argeș. 3 tineri reținuți în această seară de polițiști! Aceștia s-au bătut la liceu

Update, ora 23. 25

Citiți și: Confruntare șocantă la un liceu din Pitești: Scandal monstruos între elevi

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore, în această seară trei tineri care au participat la o bătaie la un liceu din Colibași.

Doi dintre aceștia au 17 ani, celălalt 19 ani!

Poliția Argeș informează:

„Cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului Siguranță Școlară Argeș, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatorului, în cursul acestei seri, trei tineri, de 17 ani, din Davidești, de 19 ani, din Mioveni, respectiv 17 ani, din Dârmănești, au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere legală.”

Update, ora 13:43

Poliția Argeș s-a autosesizat imediat în urma articolului publicat de ePitești.ro.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni s-au sesizat, din oficiu, în urma unui filmuleț apărut în spațiull public, cu privire la o stare conflictuală petrecută între mai mulți elevi, într-o unitate de învățământ din orașul Mioveni și efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.

De asemenea, au fost sesizați și polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.”

Știrea inițială, ora 13:10 – Argeș. Exclusiv: Bătaie șocantă între elevi, la liceu!

Scandal de proporții la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni.

Holul instituției de învățământ s-a transformat într-un ring de box.

Mai mulți elevi din clasa a- IX-a s-au luat la bătaie. Aceștia și-au împărțit pumni și picioare și și-au adresat injurii.

Mai mult decât atât, unul dintre elevii implicați în bătaie a rupt o bucată din lambriul de pe hol, pe care a folosit-o ca și bâtă.

Gravul incident s-a petrecut ieri, 18 ianuarie.

ePitești a luat legătura cu directoarea instituției de învățământ, Mărgărit Ileana, care ne-a confirmat cele întâmplate.

Atenție, imagini video cu un puternic impact emoțional, nerecomandate minorilor‼️ Vă avertizăm că filmarea conține un limbaj obscen‼️

 

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Oaianeagra spune:

    Viitori boschetari. Traiasca scoala Romaneasca!

  • Andrei spune:

    Stați liniștiti ca nu le face nimic găsesc ei o relație ceva ca suntem o țara de șpăgari ne vindem pe 2 lei. Ar trebui exmatriculați și dați pe toate programele tv sa vadă și alții. Dar asta e țara unde faci ce vrei ca nu pățești nimic.

  • oaianeagra spune:

    @Andrei Pai tu esti un idealist :)) Vrei ca in tara asta sa se promoveze valori drepte, morale si sanatoase? Politicul ne vrea prsti si dezbinati. Sunt multe site uri de stiri unde daca postezi un comentariu care incomodeaza prin faptul ca cere un raspuns ca adevarul, nu te publica. G4media se pretinde ca este cel mai mare sustinator al adevarului, independent, in realitate e opusul. Incearca si o sa vezi singur. Iar daca obs ca avem ministrii plagiatori ,chiar prim ministrii si inca sunt in functii. Ce sa mai vb despre o bataie intr-o scoala de 2 lei.

  • Andrei spune:

    In orice țara ai nevoie de prosti fără școala și fără educație ca altfel nu ar mai munci nimeni dar la noi sunt prea mulți. Am rămas șocat sa văd ca doar 16% din populație au facultate și 40% BAC și nu mai vb câți au luat diploma pe banii. In 10 ani o sa fim o țara de Drogati,Pristituate și șomeri ca e mai ușor sa faci banii pe internet sau la produs. Pe unde mergi in Pitesti dai de proxeneți și curve și se fac ca nu văd instituțiile statului ca de sunt sifoanele lor.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90