New Profesional Consult 930 x 122

furt curent electric

Argeș: 4 persoane s-au ales cu dosar penal pentru furt de curent

Patru persoane din Bascov, respectiv Merișani s-au ales cu dosar penal pentru furt de curent.

Citiți și: Argeș. N-aveau rușine! Furau curent electric pe rupte

Conform IPJ Argeș, în ziua de 16 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Argeş, împreună cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, împreună cu reprezentanți ai companiei de distribuţie de energie electrică, au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii sustragerii de energie electrică, pe raza localităţilor Bascov şi Merişani.

Cu această ocazie, aceştia au identificat trei persoane care aveau montate instalaţii electrice clandestine cu scopul de a ocoli circuitul aparatului de măsurare a consumului de energie electrică.

De asemenea, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti, împreună cu reprezentanții ai companiei de distribuţie de energie electrică, au depistat o altă persoană la care a fost constatată ruperea sigiliului și o intervenție neautorizată la conductorii electrici din tabloul electric situat pe scara blocului, cu scopul ocolirii circuitului aparatului de măsurare a consumului de energie electrică.

În toate cele patru situaţii constatate, a fost înregistrat dosar penal conform art. 228 din Codul Penal și art. 92 alin.2 din Legea 123/2012 privind energia electrică și gazele naturale.

Foto descriptiv

(Sursă foto: Realitatea de Bistrița)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3