930X122 MAIA

arestat

Argeș. A crezut că dă lovitura la 70 de ani, dar a ajuns pe mâna Poliției!

Argeș. A crezut că dă lovitura la 70 de ani, dar a ajuns pe mâna Poliției!

Citiți și: Hoață cu renume în Timișoara, furt dintr-un hypermarket din Pitești

Un bărbat de 70 de ani a crezut că dă lovitura!

Acesta a intrat prin efracție într-o casă de vacanță din Rucăr de unde a sustras mai multe bunuri.

Citiți și: Magicianul Robert Tudor, la un pas să fie jefuit de alt român, la Madrid

Bunurile au fost descoperite ulterior de polițiști, în urma unei percheziții domiciliare.

Mai mult, se pare că bărbatul a provocat și distrugeri la o ușă și un geam. Toate acestea pentru a putea pătrunde în interior.

Individul a fost reținut.

,,În ziua de 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au identificat și reținut un bărbat.

 

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 22 iulie – 07 octombrie a.c., un bărbat, de 70 de ani, din Rucăr, ar fi pătruns prin efracție într-o casă de vacanță, provocând distrugeri la o ușă și un geam, și sustrăgând două saltele și un televizor.

Argeș. A crezut că dă lovitura la 70 de ani, dar a ajuns pe mâna Poliției!

VALOAREA PREJUDICIULUI A FOST ESTIMAT LA APROX. 2000 DE LEI

În ziua de 16 octombrie a.c., în baza autorizării din partea instanței competente, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința persoanei în cauză, descoperind bunurile ce fac obiectul infracțiunii.

În aceeași zi, după administrarea probatoriului, bărbatul de 70 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, 17 octombrie, față de cel în cauză a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Imagini: IPJ Argeș

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3