New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeș. A distrus gardul unei vile cu Loganul

Accident rutier în Argeș:Argeș. A distrus gardul unei vile cu Loganul

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

În comuna Lerești din județul Argeș, s-a produs un accident rutier în această dimineață, determinând o intervenție promptă a serviciilor de urgență.

Un autoturism a intrat într-un gard, potrivit informațiilor inițiale furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Mașina răsturnată!

La locul accidentului au intervenit echipajele de pompieri de la Detașamentul Câmpulung, dotate cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. În urma impactului, șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a suferit răni ușoare.

Din fericire, starea sa nu a necesitat transportul la spital.

Acest incident a venit în urma unei alte situații de urgență gestionate de pompierii din Argeș în aceeași zi.

Mai devreme, salvatorii au fost chemați să intervină la un incendiu puternic la o hală de producție din localitatea Costești. Echipajele de pompieri s-au luptat cu flăcările timp de aproximativ trei ore, demonstrând profesionalism și eficiență în gestionarea situației.

Aceste evenimente reamintesc importanța pregătirii constante a serviciilor de urgență pentru a răspunde rapid și eficient în diverse situații de criză. Pentru informații suplimentare privind aceste incidente și măsurile luate de autorități, publicul este încurajat să acceseze canalele oficiale de comunicare.

Informații suplimentare, AICI. 

Argeș. A distrus gardul unei vile cu Loganul

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3