930 x122 grota rece

accident rutier

Argeș: A făcut haos pe stradă. Un șofer a lovit mai multe mașini parcate

Un șofer de 55 de ani a făcut haos pe o stradă din Bascov. Aflat sub influența alcoolului, acesta a lovit mai multe mașini parcate. Incidentul a avut loc duminică, 5 martie, în jurul prânzului.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului rutier.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

IPJ Argeș transmite:

În ziua de 05 martie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au depistat un bărbat de 55 de ani, din Bascov, care a produs un eveniment din care au rezultat doar pagube materiale, pe fondul consumului de alcool, avariind mai multe autovehicule parcate, pe str. Păișești Deal de pe raza localității de domiciliu.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90