EcoMoto 930×122

conducere fără drept

Argeș: A făcut-o lată după ce a furat mașina cumnatului pentru o tură

Un tânăr de 22 de ani din Slobozia a ajuns în cătușe după ce a furat mașina cumnatului său și a condus-o deși nu avea permis.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Totodată, aflându-se la volanul mașinii, acest a produs un accident rutier și a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

 

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Video – Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș:

 

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără drept și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, și au reținut un tânăr de 22 de ani, din Slobozia.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 24 spre 25 ianuarie a.c., în jurul orei 22:30, cel în cauză ar fi condus un autoturism aparținând cumnatului său, în condițiile în care nu este deținător de permis de conducere, împrejurare în care a produs, pe DJ 703 B, pe raza localității de domiciliu, un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

De asemenea, cu ocazia verificărilor, cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul etilotest, ulterior fiind condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3