New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Argeș. A fost amendat cu 1000 de lei pentru că a furat 0,2 metri cubi de lemne

Ieri, polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 că o persoană ar fi tăiat și sustras material lemnos în zona unui teren din afara fondului forestier național, la limita dintre municipiul Pitești, orașul Ștefănești și localitatea Călinești.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

„Persoana în cauză a fost depistată de polițiști, în timp ce transporta cu un atelaj material lemnos, fără a deține documente care să justifice proveniența legală sau documente de însoțire a materialului lemnos.

Materialul lemnos a fost evaluat cu sprijinul unui specialist silvic, constatându-se că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 0,2 mc diverse esențe.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Ca urmare a celor constatate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești l-au sancționat pe bărbatul în cauză cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Topoloveni”, precizează Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Huidu și găinușă spune:

    Nici nu știu cum să tratez știrea, dacă să râd sau să plâng. Penibili suntem. Probabil în timp ce amărâtul ăla era amandat pt câteva lemne, mai treceau câteva camioane pline pe lângă ei.

  • IOANA Preda spune:

    Chiar așa. TIR-urile trec pe lângă politie lejer. Ne-au ras pădurile, iar un amarat pentru câteva lemne e amendat. Asa scoate hoții din țară 😭😭😭

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90